Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak zjeść

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć :) Mam dla was pytanie Jak zjeść proszek do pieczenia żeby mieć gorączkę (nie pytajcie poco ) Rozchodzi mi się o : Czy na łyżce, czy wsypać do szklanki i dolać wody

Nie piszcie typu "Ziemniak lepszy" itp ... Bo będę to zgłaszał

#JebacSygnatury

Opublikowano

Nie chce nic pisać, ale musze zadać to pytanie.

Jakim trzeba być idiotą żeby specjalnie jeść jakiś proszek do pieczenia czy ziemniaka żeby być chorym?

A co do tematu, to chyba bez różnicy jak to zjesz.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Jak popijesz łyżeczke i zjesz wode z proszkiem do prania, najlepszy efekt

Obojętne i tak nie będziesz chory, łyżeczką

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Jebnij taką mieszanke ( testowane )

Zupa

Herbata

Keczup

Proszek do pieczenia

Mleko

I dokładnie wymieszaj . Wypijesz 3 krople i wymiotujesz

Jaka zupa ? Bo mam pomidorową w lodówce i nie wiem czy moge nią ?

A można np :

Cole i wsypać tam proszek ??

#JebacSygnatury

Opublikowano

Zakładam,że prawdopodobnie nie chcesz iść do szkoły i masz zamiar się rozchorować. Nie prościej poudawać,że jesteś chory? Tabakę do nosa,żebyś wyglądał jak chory, trochę zakaszleć, udać temperaturę i gotowe. Mama napisze zwolnienie :) Jak chodziłem do szkoły to działało ;)

Opublikowano

@up właśnie udawałem i byłem u lekarza xD <--- Bul brzucha a jak dostane gorączki to chyba nie pójdę ^^

#JebacSygnatury

Opublikowano

Jaka zupa ? Bo mam pomidorową w lodówce i nie wiem czy moge nią ?

A można np :

Cole i wsypać tam proszek ??

Nie wiem , testowałem z ogórkową , tylko pamiętaj że to jeszcze bardziej jebie niż gówno i musisz to połknąć a wymioty gwarantowane ( o ile masz czym wymiotować więc najedz się dużo)

Opublikowano

Wcieraj, jak marsjanie.

Jak chcesz być chorym to sie spoć i wypij coś zimnego szybko

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Moim zdaniem lepszym sposobem i mniej inwazyjnym jeżeli chodzi o układ trawienny jest porządne zmoczenie głowy zimną wodą i wystawienie jej przez okno na około 5 minut, ale uważam, że niszczenie własnego zdrowia, żeby nie iść do szkoły jest co najmniej debilne.Są ludzie co daliby wszystko, żeby być po prostu zdrowym, za coś co dla wielu z nas jest czymś zwykłym.Dopiero jak to coś, czyli zdrowie stracimy, ciężko zachorujemy, to wtedy docenimy jak zwykłym ale zarazem wielkim darem jest one.Możesz zgłaszać, mam to w dupie.Na MPC powinno być zabronione zakładanie tematów, w których ktoś pyta się jak zachorować, jak się pokaleczyć, czy jak się zabić.Bo to jest po prostu niedocenianie tego co się ma.

Opublikowano

Przygotuj sobie herbatę po czym nasyp do niej 2łyżki soli. Zyganie gwarantowane, po czymś takim na 100% nie puszcza cię do szkoły....

Kto normalny na siłę próbuje się rozchorowac?

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

ja to bym zrobił na twoim miejscu po hardkorowemu czyli proszek do pieczenia , papryczka chilli i do tego sok pomidorowy. A co do topicu zjesc wystarczy.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Ziemniak lepszy.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Nie chce nic pisać, ale musze zadać to pytanie.

Jakim trzeba być idiotą żeby specjalnie jeść jakiś proszek do pieczenia czy ziemniaka żeby być chorym?

A co do tematu, to chyba bez różnicy jak to zjesz.

odpowiedź brzmi: największym jakiego znasz.

a do tematu chyba latwiej go z wodą wypic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...